Reservations Intern

Job description

Als Reservations Intern ondersteun je de Reservations afdeling van EHPC. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het prijsbeleid en de juiste strategie op gebied van het boeken en verwerken van de individuele reserveringen van de verschillende hotels van EHPC in binnen en buitenland. Als Reservations Intern ben jij ondersteunend aan de Central Reservations Manager en Reservations Supervisor, en zul je hen bijstaan bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Onder deze taken vallen onder andere: Het boeken van individuele en/of groepsreserveringen op een zo gunstig mogelijke wijze qua bezetting en opbrengst en het verwerken hiervan, het aannemen van de telefoon, het aanleveren van diverse overzichten met betrekking tot de reserveringen en kameromzetten zoals onder andere de aankomstlijsten en de wekelijkse groepslijsten.


Europe Hotels Private Collection (EHPC) is an independent hotel company based in Amsterdam and founded by entrepreneur Liran Wizman. EHPC has been transforming the boutique hospitality scene across Europe by creating locally inspired concepts and brands in dynamic locations, bringing an artful touch and fresh energy to the neighbourhoods in which they operate. EHPC manages a portfolio of individually designed hotels including the contemporary design-led lifestyle brand Sir hotels with hotels in Amsterdam, Berlin, Hamburg, Ibiza and Barcelona, the Park Hotel in Amsterdam, the Park Hotel in The Hague, as well as Max Brown Hotels in Amsterdam, Berlin, Düsseldorf and Vienna. Additionally, the EHPC collection includes a concept store, X BANK and handles asset management for W Amsterdam by Marriott International.

Requirements

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste student. De ideale kandidaat is sociaal, analytisch, proactief, nauwkeurig, leergierig en behulpzaam. De student heeft affiniteit met de hotellerie en volgt de ontwikkelingen binnen onze branche op de voet.


FUNCTIE EISEN

  • Minimaal MBO (niv. 4) werk- en denkniveau en volgt een (bij voorkeur) HHS of toeristische opleiding;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve en computervaardigheden;
  • Kennis van Opera PMS is een pre;
  • Flexibel, initiatiefrijk en creatief.


EHPC biedt interns een uitstekende stagevergoeding en een tegemoetkoming in huisvestingskosten indien zij verhuizen naar Amsterdam. Bovendien kun je als Intern gebruik maken van de verschillende benefits die Europe Hotels Private Collection te bieden heeft, zoals kortingen op hotel overnachtingen in binnen – en buitenland.Interesse?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via careers@ehpc.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met 020-7107294.