Recruitment Intern

Job description

The job

Binnen deze allround stage kom je in aanraking met alle facetten van het recruitment proces. Je ondersteunt het Recruitment team die verantwoordelijk is voor alle High-end restaurants van onze strategische business partner; The Entourage Group. Je zal ook medeverantwoordelijk zijn voor de kandidaten- en vacaturebeheer, zowel nationaal als internationaal. Tevens zijn er doorlopend interessante nieuwe recruitment projecten, mede door onze snelle groei en new openings in diverse bruisende Europese steden. Samen met een teamlid leid je het Campus Recruitment project waarbij je bijvoorbeeld voor meer exposure zorgt en aanwezig bent op de stage markten. Verder bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

  • Het beheren van inkomende sollicitaties van alle brands (Hierbij kan je denken aan brands zoals MOMO, IZAKAYA, THE BUTCHER);
  • Het updaten van diverse platforms en jobboards;
  • Innovatieve ideeën bedenken tijdens brainstormsessies voor het aantrekken van nieuw talent middels Employer Branding (w.o. social media en onlinecampagnes);
  • Het schrijven en optimaliseren van vacatureteksten.

 

Who are you?

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige en enthousiaste student. Je hebt plezier in netwerken en een hart voor hospitality. Jouw passie is om creatief aan het werk te zijn en je hebt interesse in online marketing.

Requirements

Who are we looking for?

  • Je volgt een opleiding op het gebied van Hospitality, HR, Marketing en/of Communicatie;
  • Bent bij voorkeur minimaal 5 maanden beschikbaar;
  • Hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels;
  • Bent precies, een multi-tasker en beschikt over een vlotte typevaardigheid;

What do we offer?

Wij bieden interns een uitstekende stagevergoeding en een tegemoetkoming in huisvestingskosten indien zij verhuizen naar Amsterdam. Bovendien kun je als Intern gebruik maken van de verschillende benefits die Europe Hotels Private Collection te bieden heeft, zoals kortingen op hotelovernachtingen in binnen – en buitenland.

 

Interested?

 

Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief! Voor meer informatie kan je contact opnemen met valerie.maitimu@ehpc.com.