Medewerker Debiteuren

Job description

Kan jij als geen ander ervoor zorgen dat debiteuren tijdig betalen? Ben jij zelfstandig en hands-on? Dan willen wij graag met jou kennismaken!


Wat wij bieden

Natuurlijk gaan we jou alles vertellen over deze functie, maar laten we je eerst vertellen wat er voor jou in zit;

Deze functie betreft een zeer uitdagende baan op een prachtige locatie in het bruisende hart van Amsterdam. Je zal op ons hoofdkantoor komen te werken, het kloppende hart van ons snelgroeiende onafhankelijke hotelbedrijf. Europe Hotels Private Collection creëert lokaal gewortelde storytelling-hotelconcepten op strategische locaties in Amsterdam en belangrijke bestemmingen in Europa. Er is echter meer dan alleen een geweldige functie op de beste plek in het populaire Amsterdam. Wij bieden ook geweldige werknemersvoordelen zoals kortingen bij onze vele exclusieve hotels, onze luxe restaurants en kledingwinkel. Daarnaast bieden wij ook gezondheids- en wellnesskortingen op fitnesslessen en sportschoollidmaatschappen naar keuze.


Jouw rol

Als Accounts Receivable Agent ben je verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie. Het kantoor van EHPC bevindt zich in het hartje centrum van Amsterdam en bedient onze hotels en restaurants nationaal en internationaal op verschillende disciplines zoals Marketing, Revenue & Sales, Finance & IT en HR. Andere verantwoordelijkheden zijn:

  • Verzorgen van de debiteurenadministratie van één of meerdere hotels
  • · Bewaken van de tijdige betaling van openstaande debiteurensaldi
  • Onderzoek uitvoeren naar de kredietwaardigheid van relaties
  • Verrichten van werkzaamheden m.b.t. de andere subadministraties

Requirements

Onze ideale kandidaat

Je bent een ervaren en enthousiaste collega die snel kan schakelen, initiatiefrijk en positief is en zeer oplossingsgericht acteert. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat het overzicht te bewaren en verbanden te leggen. Natuurlijk werk je nauwkeurig en heb je een hands-on mentaliteit plus een servicegerichte instelling. Je bent tactvol, discreet en diplomatiek in de omgang met gevoelige informatie en situaties en betrokken partijen.

MBO/HBO werk- en denkniveau;

  • 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke positie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en ervaring met Account View, Elvy en Opera is een pre;
  • Flexibel, betrouwbaar en proactief;
  • Ervaring in de hotellerie is een pre.


Wie zijn wij?

Europe Hotels Private Collection (EHPC) is een hotelmanagement-organisatie met hoofdkantoor in Amsterdam. EHPC creëert en managet een collectie van lifestyle design hotelmerken en -concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Den Haag, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, Wenen, Ibiza en Barcelona. De collectie bestaat uit: SIR Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal en concept store X BANK. EHPC is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten en ‘design leadership’. Het succes van EHPC wordt gewaarborgd door een gepassioneerd team van professionals. EHPC managet 13 hotels in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Spanje en heeft een strategische visie om verder uit te breiden in vooraanstaande Europese steden. Kijk voor meer informatie op www.ehpc.com