Junior Accounting Medewerker

Job description

Ben jij cijfermatig sterk aangelegd en hou je van orde in jouw werkzaamheden? Dan ben jij wellicht onze Junior Accounting Medewerker op onze Finance-afdeling op ons Hoofdkantoor van EHPC!


Wat wij bieden

Natuurlijk gaan we jou alles vertellen over deze functie, maar laten we je eerst vertellen wat er voor jou in zit;

Deze functie betreft een uitdagende baan op een prachtige locatie in het bruisende hart van Amsterdam. Je zal op ons hoofdkantoor komen te werken, het kloppende hart van ons snelgroeiende onafhankelijke hotelbedrijf. Europe Hotels Private Collection creëert lokaal gewortelde storytelling-hotelconcepten op strategische locaties in Amsterdam en belangrijke bestemmingen in Europa. Er is echter meer dan alleen een geweldige functie op de beste plek in het populaire Amsterdam. Wij bieden ook geweldige werknemersvoordelen zoals kortingen bij onze vele exclusieve hotels, onze luxe restaurants en kledingwinkel. Daarnaast bieden wij ook gezondheids- en wellnesskortingen op fitnesslessen en sportschoollidmaatschappen naar keuze.


Jouw rol

In deze functie controleer en verwerk je de inkomende facturen op juistheid, daarnaast zorg je voor de correctheid en volledigheid van de registraties. Verantwoordelijk zijn (o.a.):

  • Coderen en boeken van onkostenfacturen, bank­afschriften, inlezen/converteren van via elektronisch (telebanking e.d.) ontvangen data;
  • Doorbelasten van overheadkosten naar de verschillende kosten­plaatsen/onderdelen volgens geldende verdeelsleutels;
  • Het voorbereiden en indienen van betalingsbestanden;
  • Onderhouden van communicatie met onze leveranciers en afdelingen binnen ons bedrijf;
  • Overige accounting/finance gerelateerde zaken.

Requirements

Onze ideale kandidaat

Je bent een energiek persoon met goed cijfermatig inzicht. Je houdt ervan om nauwkeurig te werken en je kunt omgaan met werkdruk tijdens o.a. maandafsluitingen. Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je goed samen te werken met zowel accounting collega’s als de mensen op locatie.

MBO werk- en denkniveau;

1 jaar relevante ervaring in een financieel administratieve functie/stage;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;

Ervaring met Account View, Elvy en Opera is een pre;

Passie voor Horeca is een must, ervaring binnen de hotellerie is een pre.


Wie zijn wij?

Europe Hotels Private Collection (EHPC) is een hotelmanagement-organisatie met hoofdkantoor in Amsterdam. EHPC creëert en managet een collectie van lifestyle design hotelmerken en -concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Den Haag, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, Wenen, Ibiza en Barcelona. De collectie bestaat uit: SIR Hotels, Max Brown Hotels, Park Centraal en concept store X BANK. EHPC is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten en ‘design leadership’. Het succes van EHPC wordt gewaarborgd door een gepassioneerd team van professionals. EHPC managet 13 hotels in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Spanje en heeft een strategische visie om verder uit te breiden in vooraanstaande Europese steden. Kijk voor meer informatie op www.ehpc.com